SIUNATTUA VUOTTA 2016

Vuosi vaihtui jälleen. Moni teki hyviä lupauksia ja hyviä päätöksiä uudelle alkavalle vuodelle. Kuitenkin kyseessä oli vain yksi yö ja uusi aamu ja mikään ei muuttunut edellisestä. Ei suurempaa tahdon voimaa, ei mitään mikä kertoisi tulevan olevan parempaa kuin edellisen päivän. Mikään ei todellisuudessa muutu. Toivoa paremmasta kyllä on olemassa. Tämä toivo on Jeesuksen lupaus, että joka aamu on armo uusi. Paavali meille kertoi aikanaan, että ARMO kasvattaa meitä niin, että hylkäämme jumalattomuuden. Jeesus on voima muutokseen. Pyhän Hengen kautta Hän on valmis muuttamaan meitä olimmepa vanhoja kristittyjä tai emme uskossa ollenkaan. Armo ja anteeksiantamus kasvattaa, koska ne vievät meitä lähelle Jumalaa ja Hänen rakkauttaan. Tartutaan tänäkin vuonna todelliseen muutokseen. Tämä muutos ei ole millään tavalla riippuvainen vuoden vaihteesta tai jostain muusta yöstä. Ainoa mistä tämä muutos on kiinni on se, huudammeko avuksi Herraa. Jos Häneltä apua pyydämme niin Hän on valmis meitä auttamaan. Ristin sovitus on voimassa tänäänkin ja se riittää. Jeesus on todellinen muutosvoima. Anna Hänen tarttua elämääsi: ”Anokaa niin teille annetaan, etsikää niin te löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan.”

Markku Tiitinen

Vastaa